REVIEW | KRUIDVAT FRESH DAGCREME

Toen ik laatst door de Kruidvat liep, op zoek naar een nieuwe dagcreme, viel mijn oog gelijk op deze vrolijke verpakking (Slim gedaan Kruidvat!).
Snel even de ingrediƫnten gecheckt en daarna in mijn mandje gegooid.
Vandaag vertel ik jullie of ik net zo blij wordt van het product als van de verpakking!Van die verpakking wordt natuurlijk iedereen blij. Zo leuk en zomers! 
Je had hem ook nog in een andere versie, voor de normale en gemengde huid.

De ingrediĆ«nten. Veel verstand heb ik niet van al die moeilijke woorden, maar het gene waar het mij om ging is dat er geen alcohol in zat. Dat zat namelijk wel in mijn vorige dagcreme  van kruidvat (die wit met roze tube, je kent hem wel) en alcohol wil je echt vermijden met een droge huid. Deze heeft dat gelukkig niet!
Ook vind ik het leuk dat ze een aanbevolen leeftijd op de verpakking hebben gezet. Ik mag wel opschieten, want in Augustus word ik 20 ;-)

Hier zie je goed het effect van de dagcreme. Hij laat een lichte glans achter en het lijk wel alsof hij mijn huid egaler maakt. Als je hem uit smeert voelt hij zelfs een beetje als een primer aan, maar wel heel fris.
En dan nu het enige nadeel aan dit product.
De tube sluit op de een of andere manier niet goed en iedere keer als ik hem open doe komt er meteen een klodder uit. Het wordt dus wel een rommeltje. Maar misschien heb ik ook wel een verkeerde tube gekocht en hebben de andere dit probleem niet.
Al met al vind ik dit product zeker een aanrader. De slechte sluiting zie ik wel door de vingers.
Hij ruikt lekker, smeert fijn uit en voelt zacht aan op mijn huid.
En voor de prijs hoef je hem ook zeker niet te laten liggen! Je koopt deze dagcreme namelijk voor €2,99.

4 comments

 1. Ik wordt helemaal vrolijk van dit product! Als ik bij de Kruidvat in de buurt ben ga ik kijken of ik hem kan vinden in de schappen! Ben er echt heel erg benieuwd naar geworden. Liefs

  ReplyDelete
 2. Wat is de verpakking leuk! Inderdaad heel zomers en vrolijk En nog eens goedkoop ook!

  ReplyDelete
 3. Ziet er een leuk product uit, heb hem nog niet zien staan...
  Ga er eens naar uit kijken, ookal ben ik dan al 29 :p

  xxx

  Fashiondisaster
  www.fashiondisaster.be

  ReplyDelete