INSPIRATIE | WASHI TAPE

Washi tape. Je kunt de HEMA niet meer door zonder een groep meisjes met rollen van deze felgekleurde tape + bijpassend notitieboekje bij de kassa te zien staan.
Door de filmpjes van Mascha (beautygloss) is het pimpen van je to-do list een enorme trend geworden en heeft bijna elk meisje inmiddels wel een washi tape stash bij elkaar gesprokkeld.
Ik zelf ben er nog niet aan begonnen. Ik hou mij to-do lijst nog gewoon, saai bij op mijn telefoon.
Maar naast het beplakken van notitie boekjes zijn er ook nog andere leuke dingen die je met deze tape kunt doen! Ik heb een aantal van mijn favorieten verzameld en op een rijtje gezet.

Klik op read more voor alle DIY washi tape ideeën!


Altijd in de knoei met alle snoertjes? Laptop, mobiel, stijltang, föhn.. Gebruik een stukje washi tape om het te labelen en zo makkelijk uit elkaar te houden.
 Geef jouw kleding rek een vrolijke touch met jouw eigen kleding hangers!
En het leukste is: je kunt ze iedere keer weer veranderen!

Is een ingelijste, inspirerende quote niet genoeg voor jou?
Plak een tekst of quote aan de muur met washi tape! Nu vind ik het op de foto een beetje slordig, maar als je wat netter te werk gaat denk ik dat het heel leuk kan zijn.
 Leuk en handig: versier je sleutels met washi tape! Het ziet er vrolijk uit en je kunt ze ook nog eens beter uit elkaar houden.
Bron
Toe aan iets nieuws maar geen geld voor nieuw behang? Geen probleem! Knip een paar leuke vormen uit washi tape en plak ze op de muur. Als je wil weten hoe klik dan even op de bron.
Geen zin om foto lijstjes op te hangen? Ook hiervoor kun je washi tape gebruiken. Plak een foto, quote of bladzijde uit een tijdschrift aan de muur met wat dubbelzijdig tape en maak een lijstje van washi tape. Makkelijk, goedkoop en weer eens wat anders!
Naast een planning maken en versieren in een notitie boekje kun je ook nog een stapje verder gaan: Maak een kalender op de muur met washi tape! Lekker bescheiden, maar zo vergeet jij nooit meer je afspraak ;)
En zelfs voor jouw nagellak stash kun je washi tape gebruiken. Versier de dop van je favoriete nagellakjes, of gebruik het om ze op kleur te sorteren.

Dit waren een aantal van mijn favorieten! Op Pinterest zijn er nog genoeg andere DIY's met washi tape te vinden.
Heb jij nog leuke DIY tips? Of doe je helemaal niet mee met de washi tape hype?

14 comments

 1. Ooh wauw die wandkalender vind ik echt leuk! Interessante post :D

  ReplyDelete
 2. Die tip van de snoertjes is eigenlijk wel heel erg handig! Dat ik daar nog niet was op gekomen haha ;)

  ReplyDelete
 3. Aw, die kledinghangers zien er inderdaad in 1 keer een stuk vrolijker uit <3

  ReplyDelete
 4. Omg, ik moet washi tape halen hahah

  ReplyDelete
 5. Met die opladers vind ik erg leuk. Ik heb 12 wahitapejes op eBay besteld. Spotgoedkoop daar :)

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke ideeën! Ik gebruik het vooral voor in mijn to-do boekje, maar heb er bijvoorbeeld ook al m'n opladers mee gekenmerkt (zodat niemand anders uit de familie ze jat). :-)

  ReplyDelete
 7. Ah, er zitten echt gave tips tussen! Die eerste vind ik leuk! En die van de nagellak ook! Ik gebruik washi tape vooral om kaartjes en pakketjes mee te versieren, maar zo is ook wel heel leuk :) xoxo

  ReplyDelete
 8. Wat een leuk artikel! Die kledinghangers vind ik leuk!

  ReplyDelete
 9. Super leuke ideeën, zorgt echt voor zo'n instant vrolijke touch! Die fotokadervervangers vind ik het leukste, maar let er wel mee op: bij mij kwam de helft van mijn muurverf mee toen ik washi tape er weer af wou halen. Oepsie :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohja daar had ik nog helemaal niet aan gedacht! Bedankt voor de tip!

   Delete