SHOPLOG + TRY ON | Bershka, H&M, Mango & meer


Waaah, mijn aller eerste video! En ik begin gelijk goed met een mega shoplog! Ik heb een aantal dingen gekocht bij o.a. Bershka, H&M, Mango, Kruidvat & meer. Ik vind het nog wel dood eng om een video online te zetten en heb echt een hekel aan mijn stem/accent, maar ik denk dat iedereen dat wel heeft. Ook zijn de belichting en de kwaliteit van het beeld nog niet helemaal waar ik het hebben wil, maar daar ga ik aan werken.
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Klik op 'read more' voor de video.5 comments

 1. Ah dat grijze jurkje van de H&M vind ik leuk! Heb het niet zien hangen trouwens daarnet toen ik er was.. Verder doe je het heel goed voor je eerste video :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb geen grijs jurkje bij de H&M gekocht, ik denk dat je de donker groene bedoeld haha. Die lijkt wel grijs op het filmpje.
   http://www.hm.com/nl/product/20331?article=20331-D

   Delete
 2. Wat een leuke video! Ik ben ook helemaal gek op legergroen :)

  ReplyDelete
 3. Zeker voor de eerste keer doe je het heel leuk! En leuke kleding heb je gekocht! ;)

  ReplyDelete