OUTFIT | BLACK & WHITE

Helaas. De zomer lijkt toch echt zo goed als voorbij te zijn. Tussen de buien door heb ik snel een aantal outfit foto's gemaakt. Een lekker comfortabele outfit, maar toch een beetje chic gemaakt door de hakken.

Klik op 'read more' voor de complete outfit!

Een gestreept T-shirt gecombineerd met een lang, oversized vest slankt niet echt af kwam ik achter. Maar ach, het zit wel heel lekker! Bijna alles wat ik draag is van Costes. (Tjah, dat krijg je als je daar werkt he..) 
Ik heb sinds kort een paar sneakers op het oog, als ik die heb ga ik die ook zeker met deze outfit combineren als het echt koud wordt buiten, maar voor nu heb ik er een paar hakken bij gedaan om de look een wat minder nonchalante uitstraling te geven. Deze hakken en het tasje liet ik al eerder zien in mijn shoplog video en ik ben er nog steeds even blij mee!

Top: Costes
Vest: Costes
Broek: Costes
Tasje: Mango
Hakken: H&M

12 comments

 1. Ik ben helemaal gek op zwart! Deze outfit staat je erg mooi

  ReplyDelete
 2. Oeeehh staat je goed <3! Hakken zijn echt tof

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke outfit! Zelf zou ik er wel sneakers onder dragen maar dat is gewoon omdat ik niet graag hakken draag, haha

  ReplyDelete
 4. Oh ik vind je hakken echt heel gaaf! Chique en elegant en ze passen perfect bij deze outfit! Dit is een outfit die ik ook zo zou kunnen aantrekken haha <3 Liefs

  ReplyDelete
 5. Super leuke outfit! Prachtige schoenen ook, hihi xox

  ReplyDelete
 6. Ziet er leuk uit! Sinds deze winkel in Drachten zit ben ik er al heeeeel vaak geweest. Erg moo

  ReplyDelete
 7. ie kleding! Drukte te snel 😉
  -Marijke-

  ReplyDelete