PERSONAL | SERIE TAG

Moet je tegenwoordig nog getagd worden om een tag te mogen invullen? Ik heb geen idee..
Ik had in ieder geval zin om de serie tag in te vullen, wat ook wel tijd wordt aangezien ik een enorme serie freak ben. Als ik vrij ben lig ik het liefst hele dag in bed met een laptop een serie of film te kijken.

Benieuwd naar mijn favoriete serie? Of met welk personage ik wel eens op date zou willen? Klik dan op read more.


Wat was de eerste serie die je volgde?
Op aanraden van mij vriend is de aller eerste serie die ik echt volgde Dexter. Daarvoor keek ik ook wel eens op tv naar Friends en Fresh Prince of Bell Air, maar echt volgen deed ik niet. Dexter heb ik van seizoen 1 tot en met seizoen 8 helemaal gekeken. Het ene seizoen is beter dan het andere en het einde snap ik nog steeds niet helemaal, maar als nog is het een echte aanrader!

Wat is je favoriete serie ooit?
Prison break! Iedere aflevering had zo'n enorme cliffhanger dat ik als een gek door alle seizoen ben heen gegaan. En tjah, 5 seizoenen naar Michael Scofield (oftewel Wentworth Miller) kijken is ook geen straf.

Wat is je favoriete koppel uit een tv serie?
Toen ik nog naar Friends keek wou ik altijd dat Rachel & Joey bij elkaar zouden komen, omdat ik hun allebei het knapst vond haha. Nu heb ik eigenlijk niet echt een favoriete koppel uit een tv serie, hoewel ik Elena en Damon van The Vampire Diaries altijd wel heel leuk vond samen. En Hannah & Caleb van PLL.


Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Neal Caffrey! Gespeeld door Matt Bomer in de serie White collar. Ik volg de serie niet eens, maar ik vind Matt Bomer (naast Josh Duhamel) de knapste man ooit, dus daar zou ik wel eens mee op date willen. En Dexter, ondanks dat hij een seriemoordenaar is. Is dat raar?

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Op dit moment eigenlijk alleen Overspel, aangezien de rest van de series die ik volg of al zijn afgelopen, of een 'zomerstop' hebben. Als Wayward Pines & Zwarte tulp nog een seizoen krijgen dan ga ik dat zeker volgen!

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Pff, van zoveel! Prison Break (maar die komt er al aan), Dexter (omdat ik het einde stom vind), Friends & Fresh Prince of Bell air (omdat iedereen daar eigenlijk op zit te wachten) en zoals hierboven al genoemd: Wayward Pines en Zwarte tulp.

Welke serie wil je nog graag zien?
Breaking Bad. Iedereen heeft het erover dat het zo goed is, maar ik kwam gewoon niet verder dan 2 afleveringen! Shame on me.

Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Hmm.. Volgens mij niet. Maar Dexter, Prison Break en Lost zou ik nog wel een keer overnieuw willen kijken. 

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
The Vampire Diaries. Ik hou er van als een hele serie al online staat, dan kan ik lekker door kijken. Als ik iedere week moet wachten op een aflevering dan ben ik de cliffhanger alweer vergeten en haak ik snel af. Dat was dus het geval bij The Vampire Diaries. Oh, en PLL volg ik na 4 seizoenen ook al niet meer omdat het zo enorm wordt uitgerekt. 

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Pff eigenlijk met niemand, omdat ik alleen maar series kijk waar allemaal drama in voor komt. Personages die Matt Bomer en Fedja van Huet mogen zoenen zou ik wel mee willen ruilen :)


En dat was het! Welke serie kijken jullie op dit moment?
Bedankt voor het lezen!

9 comments

 1. Ik vind Prison break ook een gave serie, ik weet nog dat ik aan de buis gekluisterd zat

  ReplyDelete
 2. Super leuk om te lezen! Ik ben Lost nog aan het kijken!

  ReplyDelete
 3. Sorry, maar ik wil al met Neal Caffrey op date haha! Hij is zo gruwelijk knap. Je moet White Collar echt kijken.

  ReplyDelete
 4. Gossip girl, The Vampire Diaries en Divorce zijn echt mijn favoriete series op dit moment! En inderdaad, Elena en Damon waren echt zo'n mooi stelletje <3 Oh, ik ben nu trouwens net begonnen met de zwarte tulp: ik heb, jawel, al 1 aflevering gezien haha. Maar op dit moment vind ik het nog een beetje vaag, hopelijk word dat gauw duidelijker! Liefs

  ReplyDelete
 5. Leuke tag, de series die ik op dit moment kijk/volg zijn eigenlijk te veel om op te noemen maar mijn favoriete is pretty little liars maar helaas duurt het nog bijna een half jaar voor de nieuwe afleveringen. Als ik jou was zou ik het ook weer gaan kijken :)

  ReplyDelete
 6. omg Lost <3 ik hou van Lost! ben het momenteel opnieuw kijken~

  ReplyDelete
 7. Echt even doorzetten met Breaking Bad, het is zo de moeite waard!

  ReplyDelete
 8. Ik was ook gestopt met Breaking Bad na 2 of 3 afleveringen en het later toch verder gaan kijken. Echt de moeite waard! Je moet echt even door die eerste afleveringen en daarna wordt het alleen maar beter.

  ReplyDelete
 9. Big yay voor Dexter! Breaking Bad... Seizoen 3 en met name 4 vond ik vreselijk! Daarna werd het weer toffer.

  ReplyDelete