REVIEW | THE COLOSSAL VOLUME MASCARA

Als ik van 1 make-up product veel verschillende test, dan is dat mascara. Ik ga steeds opzoek naar een betere. Soms zit er 1 tussen die gelijk goed werkt maar na een tijdje wat minder en bij sommige mascara's heb ik dat juist andersom.
Vandaag ga ik er 1 van Maybelline testen. De "Colossol volume express mascara" in waterproof om precies te zijn. (Weet iemand waarom ze die namen altijd zo onnodig lang maken?) Volgens mij is dit zelf de eerste mascara die ik ooit heb gekocht, ik geloof toen ik iets van 13 was. Een goede reden om hem te testen: is hij net zo goed als toen? Ik kies tegenwoordig trouwens altijd voor de waterproof variant van mascara's, omdat die mijn wimpers altijd mooi gekruld houden. Bij de niet-waterproof varianten gaan mijn wimpers altijd weer naar beneden hangen.

Klik op 'read more' voor de review!


Volgens mij is de verpakking al jaren hetzelfde: knal geel met glimmende turquoise letters. Ik vind het niet heel chic ogen, maar hij is wel makkelijk te vinden in je make-up tasje.
Dit zegt Maybelline over de mascara:
- Waterproof
- 7x meer volume
- En dat in maar 1 laagje
- Geen klontjes
- Een kolossaal borsteltje
- Een formule waar collageen in zit (geen idee wat dat inhoud)

Ook bevat de mascara 10 ml. Dat is volgens mij best normaal. Sommige mascara's hebben 12 ml en andere rond de 9 ml. De mascara blijft 6 maanden na opening nog goed, maar ik doe meestal niet langer dan 3 maanden met een mascara.
En dan het borsteltje. Kolossaal is hij zeker! Een grote borstel met dikke haren die vrij ver uit elkaar staan. Wat ik fijn vind is dat het echte haren zijn, en geen plastic ribbels. Dat soort mascara's vind ik altijd fijner aanbrengen. Het grote borsteltje kan lastig zijn om bij de kleine haartjes te komen, maar omdat hij aan het einde iets smaller af loopt moet dat denk ik nog best te doen zijn. Tijd voor de test!

Een laagje op mijn bovenste wimpers. Ik heb wel eerst mijn wimpers gekruld. Zoals je ziet is 1 laagje eigenlijk al genoeg met deze mascara. En daar hou ik van, want dat scheelt weer tijd! Ik vind mijn wimpers er mooi uit zien, een beetje een nepwimper effect zoals de Red Cherry lashes. Hij maakt mijn wimpers lang en geeft ze een natuurlijk effect. Op sommige plekken misschien een beetje spinnenpoterig, maar dat is wel te voorkomen. Nu de onderste wimpers.
En zo ziet het eruit als al mijn wimpers zijn bedekt. Ik ben zeer tevreden over de mascara! Ook is hij helemaal waterproof. Ik heb hem elke dag opgehad op vakantie.
Deze mascara is een echte favoriet geworden en ik draag hem nu elke dag.
Ik zou hem zeker opnieuw kopen, maar aangezien ik verslaafd ben aan mascara's testen weet ik niet of dat gaat gebeuren ;)

Hebben jullie een favoriete mascara op het moment?
Bedankt voor het lezen!

9 comments

 1. Wauwie, die mascara ziet er zeker goed uit! Ik heb van mezelf wat naar beneden hangende wimpers, dus ik hoop dat hij deze wimpers ook goed pakt! Op dit moment gebruik ik een mascara van Smashbox; ook superfijn! Maar aangezien die bijna op is, kan ik deze mooi uit gaan proberen haha :)
  Liefs,
  Lisa
  www.revive-style.blogspot.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dan beveel ik sowieso waterproof mascara aan, dan heb ik nooit last van naar beneden hangende wimpers! En van tevoren even een wimperkruller gebruiken :)
   Ben benieuwd wat je van de mascara vindt!

   Delete
 2. Deze mascara is inderdaad erg fijn!

  ReplyDelete
 3. Wauw wauw wauw! Wat een enorm prachtige foto's heb je geschoten!!! En die mascara doet inderdaad enorm goed zijn werk! Dit maakt mij wel heel nieuwsgierig..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh wat fijn dat je mijn foto's mooi vindt :) Dankjewel X

   Delete
 4. Wauw, super mooi!! Ik moet hem ook maar eens proberen, den ik! :)

  ReplyDelete
 5. Ziet er goed uit!

  ReplyDelete
 6. Dit is al lange tijd een favoriete mascara van mij, hij staat ook jou heel erg mooi!

  ReplyDelete
 7. Oh wauw, wat is deze mooi! Deze onthou ik even. :D

  ReplyDelete