REVIEW | Catrice - Little Red Riding Hood & Fabulous Fox-ia

Als ik naar de Kruidvat ga omdat mijn shampoo op is of omdat ik al mijn elastiekjes weer eens kwijt ben, spiek ik toch altijd even in de make-up schappen. In het Catrice schap zag ik een mooie display staan met de nieuwe herfstlijn genaamd FALLosophy. Mijn oog viel meteen op 3 mooie lipsticks: de nieuwe Soft Lip Colours. Ik nam de 2 opvallendste kleuren mee, namelijk C01 Fabulous Fox-ia en C03 Little Red Riding Hood. En ik kon niet wachten om ze te testen en reviewen!

Benieuwd wat ik van deze 2 lipsticks vind? Klik op read more!


 
Fabulous Fox-ia en Little Red Riding Hood zijn 2 opvallende herfst kleuren. En laat ik daar nou net gek op zijn! Ik draag bijna altijd een eyeliner met een opvallende lipstick. De laatste tijd is dat eigenlijk altijd Rebel van M.A.C., maar ik ben benieuwd of hier een nieuwe dagelijkse favoriet tussen gaat zitten.
Ik vind de verpakking simpel maar chic. De huls voelt stevig aan en het zilveren herfst blad vind ik een leuk detail. Wat ik ook heel handig vind is dat de dop een magnetische sluiting heeft. Weer eens wat anders en ik vind het een luxe effect geven.
Oeps! Ik was zo benieuwd naar de lipsticks dat ik ze gelijk heb op gedaan en daarna pas foto's heb gemaakt. Little Red Riding hood is een mooie diep rode kleur met een koele ondertoon. Er zit ook een klein beetje roze in, maar dat zie je niet echt terug op de foto.
Fabulous Fox-ia is een prachtige donkere fuchsia roze/paarse kleur met ook een koele ondertoon. Voor de herfst vind ik zulke tinten altijd heel mooi staan!
De swatches. Zoals je ziet zijn de lipsticks enorm zacht en vrij glanzend. Niet overdreven glanzend, maar precies goed. Ze voelen hierdoor ook heel fijn aan op je lippen. Geen lippenbalsem nodig dus!
Hier heb ik Little Red Riding Hood op. De kleur komt op de eerste foto wel beter over, op de tweede foto lijkt hij namelijk lichter dan dat hij eigenlijk is. Ik vind het een hele mooie kleur!
En dan Fabulous Fox-ia. Dit is echt mijn favoriet! Hij komt weer op de foto niet helemaal goed over (volgende keer toch maar bij daglicht foto's maken), in het echt is hij meer paars dan roze maar als nog even mooi!

Al met al ben ik enorm tevreden over de Soft Lip Colours van Catrice! Mooie verpakking, prachtige kleuren en ze voelen fijn aan op je lippen. Ik kan nog niet zeggen of ze lang blijven zitten aangezien ik ze net nog maar heel even op heb gehad, maar omdat ze zo romig zijn ben ik bang dat je ze wel gedurende dag bij moet werken. Zodra ik dit heb getest zal ik dit nog in de review erbij zetten.
Wat me wel opvalt is dat de kleuren allebei een koele ondertoon hebben, dus als je een koel huidtype bent zou ik deze lipsticks zeker eens proberen!

De Soft Lip Colours van Catrice zijn te koop bij Kruidvat voor €4,59 per stuk.
(Tip: Er is op dit moment een actie bij de Kruidvat, 2 Catrice producten voor 6 euro!)

10 comments

 1. Oh my, dit zijn echt twee onwijs mooie lipsticks. Ze zijn helemaal perfect voor de herfst. En net als jou ben ik het meest weg van Fabulous Fox-ia, zo pretty! Ik ga maar snel naar het Kruidvat!

  ReplyDelete
 2. Oeeeh, ze zijn toch mooier dan ik dacht! Ik zag ze in de schappen, maar liet ze toch staan. Hihi.

  ReplyDelete
 3. Wauw ze staan je echt prachtig! Heerlijke herfstkleuren :). De swatches zijn ook veel beter dan ik had verwacht, zeker goed om te weten! Fijn weekend. Liefs

  ReplyDelete
 4. Wauw, helemaal verliefd op deze kleuren! Ze staan je zo prachtig!

  ReplyDelete
 5. Wauw, helemaal verliefd op deze kleuren! Ze staan je zo prachtig!

  ReplyDelete
 6. Ze staan je beide echt heel erg mooi! Fabulous Fox-ia lijkt wel een beetje op flat out fabulous van mac haha

  ReplyDelete
 7. Wauw wat een prachtige kleuren! En ze staan je ook zo mooi :-)

  ReplyDelete