REVIEW | Max Factor Lipfinity (van de Action)

Toen ik op de beauty afdeling van de Action liep (wat ik nooit oversla als ik weer eens een bezoekje aan de Action breng), zag ik een setje met Lipstains van Max Factor liggen.
Ik weet nog wel dat ik de Lipstains al eens had gebruikt toen ik nog in de 3e klas zat en toen was ik al fan! Ik kon ze daarom natuurlijk niet laten liggen. Zouden ze nog zo goed zijn als ik me kan herinneren?

Klik op 'read more' voor mijn review!Dit zijn de kleurtjes. Ze zitten als setje verpakt en ik geloof dat dit het enige setje is waar je uit kan kiezen. In het setje zitten 3 kleuren. Van links naar rechts: 04 Berry Burst, 02 Mystical Mauve en 06 Royal Plum. Zoals je ziet zijn het echt stiften en dus geen romige lipstick zoals je misschien gewend bent. Zulk soort lippen stiften bestaan al wel een tijdje en zijn ook gewoon te vinden in het Catrice en NYC schap. Voor dit setje betaal je rond de €5,50.

De swatches. Zoals je kunt zien lijken de eerste 2 kleurtjes vrij veel op elkaar. Royal Plum daar in tegen is een goed gepigmenteerde rode kleur.
04 Berry Burst.
Een subtiel kleurtje. Een soort 'my lips but better' kleur. Zoals je kunt zien is het vrij lastig om de kleur mooi egaal aan te brengen. Maar hoe langer je blijft 'stiften', hoe egaler het wordt.
02 Mystical Mauve.
Mystical Mauve lijkt vrij veel op Berry Burst. De kleur is alleen iets lichter en neigt wat meer naar roze dan rood. Net als Berry Burst is dit ook een heel subtiel kleurtje. Ideaal voor wanneer je geen lippenstift op wil, maar toch net wat extra kleur op je lippen wil.

06 Royal Plum.
Royal Plum heeft een stuk meer pigment als de vorige twee. Een hele mooie rode kleur die een stuk egaler aan brengt. Deze kleur moet je alleen iets voorzichtiger aanbrengen, aangezien je een foutje snel ziet en moeilijk weg krijgt. Maar als hij eenmaal goed zit vind ik het een prachtige kleur!

Conclusie
Ik ben heel tevreden over de Lipfinitys! Mijn favorieten zijn toch wel 04 Berry Burst en 06 Royal Plum. Berry Burst en Mystical Mauve zijn hele fijne kleuren voor als je nog geen lippenstift durft te dragen of als je even geen zin hebt in een felle lippenstift, maar toch iets van kleur op je lippen wil. Het zijn subtiele en makkelijke kleurtjes die bij elke look mooi staan.
Ze zijn niet echt long lasting, een maaltijd overleven ze niet. Royal Plum blijft wel iets beter zitten, aangezien die ook een stuk meer pigment heeft, maar ook die moet je bijwerken gedurende de dag.

Voor dit setje betaal je rond de €5,50 en is te vinden bij de Action. Of ze ook nog in het Max Factor schap worden verkocht bij de Kruidvat en Etos durf ik niet te zeggen.

Bedankt voor het lezen!

7 comments

 1. Mooie kleurtjes maar vooral Royal Plum vind ik prachtig!

  ReplyDelete
 2. Ah wat grappig die stiftjes! De staan je allemaal erg goed! :-)

  ReplyDelete
 3. Het ziet er beter uit als ik had verwacht!

  ReplyDelete
 4. Ik heb nog nooit zo'n stiftjes gebruikt. Lijkt mij best apart. Die rode kleur is wel erg mooi!

  ReplyDelete
 5. Oeh ik heb deze al erg vaak zien liggen bij de Action. Maar zo te zien zijn ze ook nog eens erg mooi.
  Ik ben door de groepsapp gelijk even komen kijken op je blog en ziet er leuk uit. Ik ga je volgen hihi

  ReplyDelete
 6. oeh ziet er goed uit! hele mooie foto's ook!

  ReplyDelete
 7. wauw die laatste ziet er ook mega goed uit zeg

  ReplyDelete