VIDEO| D.I.Y. - Terrarium

Pinterest en Youtube staan er vol mee: Terrariums. Ook ik ben fan geworden van deze trend en wou al heel lang een eigen terrarium maken. Toen ik bij de Men At Work een hele gave vaas tegen kwam, kon ik me niet meer inhouden. Ik heb de Intratuin geplunderd en ben aan de slag gegaan met mijn eigen terrarium. En daar heb ik een video van gemaakt!

Klik op 'read more' voor de video.

Heb jij al een eigen terrarium gemaakt? Of vind je het maar niks?

Bedankt voor het kijken!

3 comments

 1. Ah wat ontzettend schattig, dit zie je inderdaad heel veel op pinterest!
  Als ik dan ooit toch eens mijn eigen plekje krijg, dan wil ik dit zeker maken.

  ReplyDelete
 2. Heb je geen problemen gekrgen met dat het terrarium ging lekken? Ik had er eerder twee bij de koppelmans gekocht en deze lekten ontzettend. Nu ook deze gekocht maar zit vol met kieren dus wil hem eerst dicht kitten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja heb ik dus ook last van gekregen! Volgende keer maar beginnen met een laag kleinere steentjes of inderdaad misschien dicht kitten. Ik heb er nu een koperen schaal onderstaan van de Hema, dat is ook wel een handige oplossing haha!

   Delete