VIDEO | Mermaid make-up tutorial (NYX Face Awards NL 2016)

Er staat weer een nieuwe video online! Vandaag een iets andere video dan mijn standaard shoplogs of basic make-upjes. Dit is namelijk mijn inzending voor de NYX Face Awards!
Ik volgde deze "serie" al toen het alleen in Amerika was, en nu het eindelijk ook in Nederland is waag ik toch (last minute) nog een kansje!

Benieuwd hoe ik deze mermaid inspired make-up look heb gemaakt? Klik dan op 'read more'!
Voor de schubben kun je ook een visnet panty gebruiken, maar die kon ik nergens vinden. Gelukkig had ik nog een aantal bakjes liggen waar ik eigenlijk mijn make-up in bewaar. Maar het patroontje werkt echt ideaal om vissen schubben na te maken! Ik geloof dat ik de bakjes eens bij de Wibra heb gekocht, maar ik weet het niet meer zeker.
Op het einde zie je dat ik een soort glitter chuncks op mijn gezicht plak. De glitters vond ik in een Executie verkoop winkel en ik heb ze aan mijn gezicht geplakt met wimper lijm.

Als jullie nog vragen hebben over de look of de producten hoor ik het graag! Ik wou eigenlijk een voice over doen met wat meer uitleg, maar ik stel natuurlijk alles uit dus ik had een beetje tijdsnood :)

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de look vinden!

No comments