REVIEW | CATRICE MATT LIP ARTIST - 030 BARBERRY HOPPING

Toen ik de nieuwe lijn van Catrice in de schappen zag liggen, trokken de Matt Lip Artist meteen mijn aandacht. Tegenwoordig zijn matte lippen zeer geliefd en ik ben ook fan! Er lagen een aantal mooie kleurtjes in het schap, maar ik heb gekozen voor de kleur 030 Barberry Hopping. Deze Matt Lip Artists zouden 6 uur lang op je lippen moeten blijven zitten. Ik ben benieuwd!

De verpakking vind ik ten eerste al prachtig. Een zwarte huls met strakke, zilveren letters. Aan de onderkant wordt de kleur aangegeven. Handig, zo hoef je niet lang te zoeken in je make-up stash.

Catrice beloofd een matte lipstick die een volledig dekkende kleur aan je lippen geeft die tot wel 6 uur blijft zitten. En ondanks dat het een matt product is, moet hij ook nog eens zacht aanvoelen op je lippen. 


Ik heb dus gekozen voor de kleur 030 Barberry Hopping. Een chique oud roze kleur.

Een swatch van de kleur. Net zo mooi als in de huls!

En zo ziet hij eruit op mijn lippen. Ik vind hem echt prachtig! Iets feller dan in de huls misschien, maar zeker een draagbare kleur.

Ik ben heel tevreden over deze potloodjes van Catrice! De dekking is top, ze zijn (zoals beloofd) matt en blijven ook goed zitten. Of hij echt 6 uur lang blijft zitten? Misschien als je in die tijd niks eet, maar na een lunch moet ik hem toch echt wel bijwerken. Wat ik overigens geen probleem vind, dit moet ik net zo goed met mij MAC lipsticks. En wat ik ook fijn vind is dat hij mijn lippen niet uitdroogt, zoals sommige matte producten wel snel kunnen doen. Het product is fijn om te dragen. Ik raad de Catrice Matt Lip Artist zeker aan en ik ga binnenkort nog even bij de andere kleurtjes kijken!

Catrice Matt Lip Artist is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,99.4 comments

 1. Wat een mooie kleur! Lijkt mij een erg fijn lipproduct.

  ReplyDelete
 2. Ik vind de kleur echt heel mooi, staat je ook goed!

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie kleur. Hij staat je ook heel mooi!

  ReplyDelete
 4. Aaah, wat een prachtig kleurtje! Hij staat je heel mooi. Ik moet binnenkort ook maar eens kijken bij de nieuwe schappen.

  ReplyDelete