REVIEW | CALVIN KLEIN ETERNITY SUMMER

Calvin Klein brengt ieder jaar rond deze tijd een aantal nieuwe geuren uit, speciaal voor de zomer. Dit jaar onder andere de Eternity Summer parfum. De verpakking zag er zo zomers uit dat ik er helemaal blij van werd en niet kon wachten om hem te testen!

Beniewd wat ik van de parfum vind? Klik op 'read more'


Als eerst de verpakking: wauw! Ik vind hem zo mooi en zomers. De blauw-gele ombre doet me echt denken aan een zonsondergang op het strand. 

De ingrediƫnten. Ik heb hier verder echt geen verstand van, maar ik denk dat sommige dit wel handig vinden om te zien.

"Eternity Summer van Calvin Klein is een frisse en vrouwelijke geur, met een verleidelijke aantrekkingskracht, opent met een roos die haar innerlijke vrouwelijkheid oproept; de aardse basis van vetiverolie geeft een rijkgeschakeerde bekoring die natuurlijke sensualiteit uitstraalt."

Topnoten: steranijs, bergamot en woestijnroos; 
Hartnoten: osmanthus, waterakkoord en saffraan; 
Basisnoten: olibanum, sandelhout en huidmusk.


Ik zelf zou de geur omschrijven als super fris, vrouwelijk, zoet en bloemig. Echt een zomer geur! En ik hou zelf heel erg van frisse geuren, dus ik vind deze geur ook echt heerlijk!

Soms heb ik gewoon geen zin in een hele aanwezige geur, maar wil ik wel gewoon lekker fris ruiken. Daarvoor is deze parfum echt perfect! Ik pak hem er nu ook heel vaak bij. Omdat de geur zo licht en fris is, is hij eigenlijk altijd wel goed. Ik vind dit ook echt een geur voor een zonnige strand dag. Het duurt nog wel even voordat ik weer op het strand te vinden ben, maar zodra het weer zo ver is, zal ik deze parfum zeker meenemen in mijn strandtas!

Calvin Klein Eternity Summer is nu verkrijgbaar voor €54,95* (100 ml) en is ook verkrijgbaar in een versie voor mannen.

*dit is een adviesprijs.

2 comments

  1. De geurnoten zeggen me niet zoveel, maar het lijkt me wel een lekkere geur! Frisse geuren doen het altijd wel goed in de lente en zomer :)

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie foto's zo met die zomerse achtergrond! Ik probeer het parfum al in een paar winkels te zoeken, maar heb hem helaas nog nergens gevonden. Enkel online.. Hij lijkt me juist zo lekker!

    ReplyDelete