REVIEW | SLEEK CLEOPATRA'S KISS HIGHLIGHTING PALETTE

Het is een tijdje geleden dat ik een review heb geschreven op mijn blog, maar toen ik dit pareltje binnen kreeg moest ik hem gewoon op de foto zetten. Je kent vast het Soliste highlighting palette van Sleek wel: een mega populair en betaalbaar make-up product waar zelf Jeffree Star, Jaclyn Hill en Nederlands eigen Nikkie Tutorials over te spreken waren. Ik zelf heb dit palette nooit gekocht, omdat ik hem voor mijzelf nog vrij heftig vond. Maar gelukkig kwam Sleek met een nieuw highlighting palette genaamd Cleopatra's Kiss. Een warmere versie van de voorganger, perfect voor de zomer dus!

Benieuwd naar mijn mening over dit palette? Klik dan op 'read more'

Het palette zit in een mooie gouden verpakking, net zoals de voorganger. Ik vind de verpakking mooi en herkenbaar: hij valt gelijk op in je make-up stash. Je ziet alleen wel snel vinger afdrukken en krassen, wat een klein nadeel is. 

Er zitten 4 kleuren in het palette, 2 crème highlighters en 2 poeders.

Sphinx: een warme, gouden poeder
Delta: een brons gouden crème
Dynasty: een wat koelere gouden crème
Godess: een rosé gouden poeder

Aan de swatch kun je zien dat de bovenste kleuren iets meer pigment hebben, wat vaak zo is met iets donkerdere kleuren. Godess (op mijn pink, niet helemaal scherp op de foto) lijkt vrij poederig. Tijd op ze op mijn gezicht te testen!
 Een foto zonder highlighter, zodat je goed het verschil kunt zien.
Hier heb ik alleen de crème highlighter Dynasty op. Hij smelt mooi op mijn huid en is goed te blenden, waardoor je een mooie subtiele glow overhoudt. Ik hou hiervan, maar voor echte highlighting fans kan deze ook te subtiel zijn.
Ik breng de rosé gouden poeder Godess over de crème aan met een kleine fan brush. Dit vind ik toch fijner werken dan het kleine kwastje die in het doosje zit.
Dynasty in combinatie met Godess geeft al duidelijk een heftigere shine. Zo kun je de highlighters goed opbouwen tot dat je het gewenste effect krijgt.
Hier heb ik Delta en Sphinx over elkaar aangebracht. Ik was bang dat deze kleuren te warm/goud zouden zijn voor mijn lichte huid, maar in combinatie met bronzer vind ik dat echt meevallen gelukkig. Ook geschikt voor bleekscheten dus! Je krijg met deze kleuren een mooie sunkissed glow, iets warmer dan de andere 2 kleuren.
Hier heb ik de rest van mijn gezicht nog even ge-highlight. Godess op mijn neus, Sphinx op mijn cupidoboog en Dynasty in mijn ooghoeken. Op de foto kun je ook zien dat de koele kleuren (links) iets meer opvallen dan de warme kleuren (rechts) op mijn wangen.

Ik ben zeer tevreden over het palette! Je kunt de kleuren goed met elkaar combineren, om zo jouw perfecte glow te vinden. Hou je van subtiel? Ga dan voor de crèmes. Hou je meer van een opvallende glow? Combineer dan de crèmes met de poeders. Zo blijft jouw highlighter ook nog eens de hele dag op zijn plek zitten. Dit palette ga ik vanaf nu zeker gebruiken in mijn dagelijkse make-up routine, ik ben fan!

Het palette kost €13,95 en is naast verschillende webshops te koop bij o.a. Ici Paris, Etos, DA & DIO.

2 comments

  1. Wat een mooi palette en mooie foto's! Hoor zo veel goeds over dit palette, misschien toch maar eens proberen!

    ReplyDelete
  2. Wat een prachtige foto's! Ik gebruik eigenlijk geen highlighter haha, maar ik vind het bij anderen wel altijd prachtig staan. Misschien dat ik het met mijn bruiloft op krijg. <3

    ReplyDelete